Effect of Concentration by Serum-Pulp Method on Valencia Orange Juice Properties and its Volatile Flavor Compounds

Faculty Agriculture Year: 2003
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: Zagazig Journal of Agricultural Research Zagazig University, Agriculture Faculty Volume:
Keywords : Effect , Concentration , Serum-Pulp Method , Valencia Orange    
Abstract:
عصير البرتقال هو الأكثر عصير السائد المصنعة من قبل صناعة المشروبات في جميع أنحاء العالم مع حصة من حوالي 50٪ من إجمالي سوق عصير الفاكهة. ويعتبر عصير البرتقال على أنها مصدر ممتاز للفيتامين C وهو منتج المطلوب من قبل العديد من المستهلكين الذين
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Mohammed Abdul Hameed Mohammed Hasssan, "Changes in free amino acids and biogenic amines of Egyptian salted-fermented fish (Feseekh) during ripening and storage", Elsevier, 2009 More
  • Mohammed Abdul Hameed Mohammed Hasssan, "Effect of irradiation and storage on biogenic amine contents in ripened Egyptian smoked cooked sausage", © 2017 Springer International Publishing AG. Part of Springer Nat, 2013 More
  • Mohammed Abdul Hameed Mohammed Hasssan, "Effect of Pasteurization and Shelf Life on the Physicochemical Properties of Physalis (Physalis peruviana L.) Juice", John Wiley & Sons, Inc., 2014 More
  • Mohammed Abdul Hameed Mohammed Hasssan, "Reduced biogenic amine contents in sauerkraut via addition of selected lactic acid bacteria", Elsevier B.V, 2011 More
  • Mohammed Abdul Hameed Mohammed Hasssan, "Effects of γ-irradiation upon biogenic amine formation in Egyptian ripened sausages during storage", Elsevier Ltd, 2010 More

Department Related Publications

  • Mohammed Ibrahim Sehata , "Adiponectin and adrenocortical functions.", لايوجد, 1900 More
  • Mohammed Ibrahim Sehata , "Serum lipids in terminal renal failure and its relation to protein deficiency and some 1 /1 /1990 Zagazig Medical Association Journal ", لايوجد, 1900 More
  • Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, "Utilization of sebestan plum fruit nectar (Cordia dichotoma Forst) in the manufacture of flavoured nutraceutical yoghurt drink" الاستفادة من نكتار لب ثمار المخيط Cordia dichotoma في صناعة مشروب اليوجورت ذو الخواص الوقائية", Zagazig J. Agric. Res., 2013 More
  • Galal Abdallah Galal Abedullah, "إستخدام السكرالوز ومستخلص أوراق الإستيفيا في إنتاج مخبوزات منخفضة السعرات.", كلية الزراعة - جامعة الزقازيق, 2014 More
  • Khaled Meghawry Alzahar Abdelsayed, "التأثير المثبط لزيت Nigella Sativa المستخلص بالضغط على البارد على الميكروبات المرضية وتحسين جودة الجبن الدمياطى.", Journal of Food Safety, 2013 More
Tweet