التحليل الكيماوى ونشاط مضادات الأكسدة لسكرعديد مستخلص من نخالة الأرز

Faculty Agriculture Year: 2014
Type of Publication: ZU Hosted Pages: 95-104
Authors:
Journal: المجلة الدولية لعلوم الأغذية وألالبان، باكستان المجلة الدولية لعلوم الأغذية وألالبان، باكستان Volume: 9
Keywords : التحليل الكيماوى ونشاط مضادات الأكسدة لسكرعديد مستخلص    
Abstract:
Three rice bran polysaccharide (RBPI, RBP2 and RBP3) fractions were successfully purified from the crude polysaccharide of rice bran by DEAE-Cellulose and Sephadex G-200, column chromatography. The average molecular weights (Mws) of these f
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "إضافة دقيق الحمص إلى دقيق القمح وتأثير ذلك على الخواص الريولوجية للعجين والخبز المحص", المجلة المصرية لعلوم الأغذية، القاهرة، المجلد, 2010 More
  • Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "النشاط المضاد للأكسدة والتأثير الواقى للكبد لقشر الرمان ومسحوق الشرش فى الفئران", Annals of Agricultural Science, 2013 More
  • Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "نشاط مضادات الأكسدة والتأثير المناعى للشاى الأسود المحتوى على مستخلص تفل العنب الأحمر والمحلى بالأستيفيوسيد", Journal of Food and Dairy Sciences, 2013 More
  • Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "الاستفادة من مستخلصات قشر البطاطس كمضادات أكسدة طبيعية في ثبات زيت دوار الشمس", مجلة الإسكندرية لعلوم وتكنولوجيا الأغذية, 2013 More
  • Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "تأثير معاملات التجفيف المبدئي و السلق و حمض الستريك علي جودة رقائق البطاطا المقلية", American Journal of Food Technology, 2014 More

Department Related Publications

  • Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, "Quality of white soft cheese made with different vegetable oils as milk fat substitute جودة الجبن الأبيض الطري المصنع باستخدام الزيوت النباتية المختلفة كبديل لدهن اللبن", Zagazig J. Agric. Res.,, 2013 More
  • Amal Ahmed Mohamed Mahmoud Adawy, "POSSIBILITY OF BENEFITS OF EMPTY MOTIFS FOR IMPROVING THE PERFORMANCE OF CURTAINS TEXTILE", الجمعية المصرية للاقتصاد المنزلى, 2013 More
  • Sabah Mohamed Monir, "Characterization of pure cheese snacks and expanded granule powders textured by the instant controlled pressure drop (DIC) process", فرنسا, 2011 More
  • Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "الاستفادة من مستخلصات قشر البطاطس كمضادات أكسدة طبيعية في ثبات زيت دوار الشمس", مجلة الإسكندرية لعلوم وتكنولوجيا الأغذية, 2013 More
  • Abdelrahman Mohamed Ahmed Soliman, "Physicochemical, sensorial, antioxidant and volatile of juice from prickly pear with guava or mandarin.", e - ISSN 2320 – 7876 www .ijfans .com, 2014 More
Tweet