Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
إضافة دقيق الحمص إلى دقيق القمح وتأثير ذلك على الخواص الريولوجية للعجين والخبز المحص
Faculty
Agriculture
Year:
2010
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
13-22
Authors:
Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
المجلة المصرية لعلوم الأغذية، القاهرة، المجلد المجلة المصرية لعلوم الأغذية، القاهرة، المجلد
Volume:
38
Keywords :
إضافة دقيق الحمص , دقيق القمح وتأثير
Abstract:
FULL-FAT chickpea flour was added to medium strength wheat flour. The added flour was used to replace 15 and 30% w/w of wheat flour in yeast bread. The effects of chickpea flour addition on dough physical properties, such as water absorptio
Author Related Publications
Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "النشاط المضاد للأكسدة والتأثير الواقى للكبد لقشر الرمان ومسحوق الشرش فى الفئران", Annals of Agricultural Science, 2013
More
Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "نشاط مضادات الأكسدة والتأثير المناعى للشاى الأسود المحتوى على مستخلص تفل العنب الأحمر والمحلى بالأستيفيوسيد", Journal of Food and Dairy Sciences, 2013
More
Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "الاستفادة من مستخلصات قشر البطاطس كمضادات أكسدة طبيعية في ثبات زيت دوار الشمس", مجلة الإسكندرية لعلوم وتكنولوجيا الأغذية, 2013
More
Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "تأثير معاملات التجفيف المبدئي و السلق و حمض الستريك علي جودة رقائق البطاطا المقلية", American Journal of Food Technology, 2014
More
Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "مضادات الأكسدة الغذائية لتفله العنب الأحمر ضد سمية رابع كلوريد الكربون في الفئران", Journal of Biological Chemistry & Environmental Science, 2014
More
Department Related Publications
Sabah Mohamed Monir, "Impact of instant controlled pressure drop treatment on dehydration and rehydration kinetics of green moroccan pepper (Capsicum annuum)", فرنسا, 2012
More
Sabah Mohamed Monir, "Characterization of pure cheese snacks and expanded granule powders textured by the instant controlled pressure drop (DIC) process", فرنسا, 2011
More
Amal Ahmed Mohamed Mahmoud Adawy, "IMPACT OF TECHNOLOGICAL GAP ON THE CRAFT OF READY-MADE CLOTHES IN RURAL OF SHARKIA GOVERNORATE", مجلة الإنتاجية والتنمية (بحوث زراعية), 2011
More
Amal Ahmed Mohamed Mahmoud Adawy, "PROBLEMS WHICH FACE THE READY-MADE CLOTHING IN SOME VILLAGES OF SHARKIA AND HOW TO OVERCOME THEM", مجلة حوليات العلوم الزراعية بمشتهر كلية الزراعة – جامعة بنها, 2011
More
Galal Abdallah Galal Abedullah, "مستخلص الكرات المصري كمضاد أكسدة طبيعي: تطبيق علي أقراص اللحم (البيف برجر)", كلية الزراعة - جامعة الأسكندرية, 2013
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف